Holgerssons kväll i Turistkyrkan

 

Holgerssons musikaliska resa !

Leende Holgerssons

 I Turistkyrkan, Fredagen den 2 mars kl.19.00, bjöd Gun-Britt & Lars-Erik Holgersson på en musikalisk buffé med goda minnen och sköna sånger från deras musikskapande under årens lopp.

De gav en berättelse i ord och ton om sin gemensamma väg från den dag då de en gång möttes i Malmö fram till nu.

Musikkvällen öppnades med att Gun-Britt o Lars-Erik spelade fyrhändigt piano. Sedan följde ett program tillsammans med Turistkyrkans kör och solister, samt engagerande allsång.  Sånger som ”Att tro”, ”Vattenstället” och ”Mitt i vår vardag” är några av de pärlor som kvällen bjöd på.

Gun-Britt får med sig folket

Holgerssons musik har stor bredd och deras arbete har under åren riktat sig till både barn, unga och vuxna.  Holgerssons är välkända både på Gran Canaria och i Skandinavien. Med Gun-Britt som sångförfattare och Lars-Erik som arrangör har de tillsammans producerat en mängd sånger och däribland flera barnmusikaler t.ex. ”Låt Bibelns bilder leva”.

Under åren har de skapat musik för både gudstjänst och skivproduktioner; Kristna sånger om tro, hopp och kärlek, sånger för livets olika skiften – kort sagt, sånger av bestående värde.
Under de senaste tolv åren, då de har verkat som föreståndarpar i Skandinaviska Turistkyrkan i Las Palmas, har många människor träffats där för att delta i samlingar och gudstjänster.

Kyrkan Fullsatt

Fredagskvällen i Turistkyrkan var ett farvälkväll efter en lång och välsignad verksamhetsperiod. Ett älskat föreståndarpar har nu rest tillbaka till Sverige. Vi säger varmt tack för en härlig musikkväll, men också för en fantastik tid med upplyftande sång och musik i Las Palmas!

Klicka HÄR för att se bildspelet i storformat.
Text: Annika Bjurling;  Foto: Leif Kempe; Redigering: Gunnar Forsberg


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: