Pappa och son avlider i brinnande bil

TVÅ AVLIDER I BILBRAND

Guardia Civil utreder om mannen som kör bilen orsakade dödsolyckan -. Den avlidne hade separerat och tillbringade några dagar med sin son.

Den tragiska händelsen chockade Los Llanos och hela området.

En man och en 10-årig pojke avled på måndagen efter att fordonet de färdades i krockade med en rondell på Mascagatan i Santa Lucia de Tirajanaoch sedan utbröt eld .

Guardia Civil utreder om mannen, barnets far, dödade barnet innan bilen kolliderar mot rondellen.
Som rapporterats i 112 på sin webbplats, inträffade olyckan ca 06:00 på måndagen.
Vid tiden då då meddelandet togs emot i Emergency Coordination Center (CECOES 112) var informationen att en bil hade kraschat in i en rondell och var i brand. åldern på mannen är okänd.

Akutambulansen (SUC) utförde grundläggande livsuppehållande behandling. Även Lokala polisen och civilgardet var på plats.
Efter att branden släckts rapporteras det till 112, att vårdpersonal på SUC-ambulansen kunde bekräfta att båda i bilen var döda. Den Kriminaltekniska Enheten för Guardia Civil kunde efter gårdagens biologiska prover jämföra med  51 årige faderns DNA. De bodde i Arinaga.
Kanarielivs fundering:
Hur kan Guardia Civil lämna sådana uppgifter till pressen, som att dom utreder om mannen i desperation  pga. separationen från barnets mor, inte kunde leva vidare och kanske tog med sig barnet i döden. För Kanarielivs redaktion förefaller det oprofessionellt och osmakligt att lämna ut en sådan misstanke innan man utrett sambandet.
Ur Canarias7 / Gunnar Forsberg 


Comments

  1. Snutar överallt läcker som såll. Och murvlar överallt tar tacksamt emot. En lönsam symbios.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: