Gran Canarias Guldklubb!

Karatbars Gold Coins

gold1Nu finns en enkel lösning för de som vill spara men är bekymrade över inflationen och risken för framtida valutakrascher. Guld i små enheter erbjuder ett långsiktigt säkert sätt att spara och kan även bli fina gåvor för födelsedagar, dop, konfirmation och bröllop!

Kanarieliv! / Canaria.st erbjuder nu möjligheten att gå med i en privat guldklubb där man köper små guldtackor i 24 Karat/999.9 renhet,  i antingen 1, 2,5 eller 5 grams enheter,  från ett LBMA-certifierat tyskt företag som tillhandahåller guld från Nadir.

Alla sparkonton och alla framtida vinster kan ärvas, så ett Guldsparkonto är även ett utmärkt sätt att lämna något bestående efter sig till barn och barnbarn.

Nadir guld har ett av världens bästa certifikat för äkthet och renhet.

Nadir guld har ett av världens bästa certifikat för äkthet och renhet.

Möjligheten finns både att gå med enbart som kund, men också som affilierad

distributör. Genom att sprida budskapet om detta relativt nya sparande till vänner och bekanta kan afflierade sparare både tjäna pengar och få bonusguld gratis.

Vi hjälper dig att starta Ditt konto helt gratis, och vi berättar även gärna om de möjligheter som finns inom marknadsföringsplanen.

Kontakt:

Björn Ulfsson: [email protected]

Bengt Björnekärr: [email protected]

PS! På spanska fastlandet har vi även svenska affilierade kontaktpersoner på våra samarbetsportaler inom ”ST-familjen”, Costadelsol.st och Costablanca.st.

LBMA-certifiering innebär att guldet är certifierat av the London Bullion Market Association.

 

10348589_302209039979764_5426144624628896097_nVarför små guldtackor?

Pengar påverkar våra dagliga liv. Den som har lite, vill ha mer. Den som redan har pengar vill säkra och skydda dem. Men hur? Dra fördel av de förmögnas hemlighet. Guld har varit välkänt sedan 2600 år tillbaka, men i hela världen enbart godkänt i form av tackor för betalning i 194 länder världen över.

 

Varför växla till guld?

Guldtackor i låga valörer är den enda och bästa försäkringen om något oförutsett skulle hända i våra liv. Guldtackor kan inte bli bankrutt. Guldtackor kan aldrig bli värdelösa. Guldtackor är det bästa sättet att säkra värdet när allting ”går åt skogen” – guldtackor förlorar aldrig sitt värde.

Guldtackor i låga valörer kan enkelt växlas styckvis till andra valutor, något som är omöjligt med höga valörer.

Nadir har ett av världens bästa guldtackscertifikat för din säkerhet. Guldtackorna smälts i formen av ett kreditkort. På baksidan sitter ett hologram. Även om man lägger dem i kokande vatten, gräver ner dem eller  utsätter dem för naturens krafter, bibehåller de sin ursprungliga form. Det finns även möjligheten att köpa vackra guldmynt, eller presentkort med specialmotiv.
Guldtackor av låg valör garanterar dig …

… ett absolut värde.
… vinst i det fall något skapat av människor blir skadat.
… en stor profit jämfört med pappersvaluta, eftersom guldtackor inte utsätts för inflation.
… valuta som alltid gäller i 194 länder världen över.
… en krisfri investering.
… ett bestående värde, guld rostar inte och behåller sin vackra glans i flera årtusenden.

Gör dig själv fri och självständigt med guldtackor i små och prisvärda valörer!


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: