Skydda Dig mot inflationen – Månadspara i Guld

Karatbars Gold Coins

gold1Nu finns en enkel lösning för de som vill spara men är bekymrade över inflationen och risken för framtida valutakrascher. Guld i små enheter erbjuder ett långsiktigt säkert sätt att spara och kan även bli fina gåvor för födelsedagar, dop, konfirmation och bröllop!

Guldpriserna är just nu relativt låga, och ingen vet om de kommer att gå upp eller att fortsätta falla. Det vi vet är att guld över en längre tidsperiod alltid har varit en säker placering. Vi vet också att guld, under tider av osäkerhet när vanliga ”Fiat-valutor” svajar, historiskt har behållit sitt värde mycket bättre än pappersvalutorna. Guld kan därför vara ett bra skydd om något oförutsett skulle hända.

Guld räknas därför inte som en investering, utan som ett relativt säkert sparande. Det guldsparande vi förordar har också en kompensationsplan för den som är intresserad att bli affilierad partner och hjälpa till att marknadsföra denna sparform till vänner och bekanta, affärsbekanta eller anställda.

Kanarieliv! / Canaria.st erbjuder nu möjligheten att gå med i en privat guldklubb där man köper små guldtackor i 24 Karat/999.9 renhet,  i antingen 1, 2,5 eller 5 grams enheter,  från ett LBMA-certifierat tyskt företag som tillhandahåller guld från Nadir. Guldtackorna kostar från c:a 50 Euro och uppåt beroende på storlek och levereras via säkra transporter av FedEx.

Alla sparkonton och alla framtida vinster kan ärvas, så ett Guldsparkonto är även ett utmärkt sätt att lämna något bestående efter sig till barn och barnbarn.

Nadir guld har ett av världens bästa certifikat för äkthet och renhet.

Nadir guld har ett av världens bästa certifikat för äkthet och renhet.

Möjligheten finns både att gå med enbart som kund, men också som affilierad

distributör. Genom att sprida budskapet om detta relativt nya sparande till vänner och bekanta kan afflierade sparare både tjäna pengar och få bonusguld gratis.

Vi hjälper dig att starta Ditt konto helt gratis, och vi berättar även gärna om de möjligheter som finns inom marknadsföringsplanen.

Kontakt:

Björn Ulfsson: [email protected]

Bengt Björnekärr: [email protected]

PS! På spanska fastlandet har vi även svenska affilierade kontaktpersoner på våra samarbetsportaler inom ”ST-familjen”, Costadelsol.st och Costablanca.st.

LBMA-certifiering innebär att guldet är certifierat av the London Bullion Market Association.