Företag

Trf073I den här sektionen kan både små och stora företag presentera sig för en låg kostnad, antingen i kombination med en bannerannons eller utan.

Ni kanske vill presentera er restaurang eller café? Eller Ni kanske har en tjänst som ni vill sälja bland skandinaver på Kanarieöarna? En företagspresentation är ett effektivt sätt att  presentera information på Kanarieliv på ett sätt som gör att läsaren stannar kvar på vår sida och läser informationen inom ramen för vårt övriga nyhets- och informationsflöde.

En företagspresentation kan vara så stor eller liten som Ni själv vill. Den kan innehålla flera bilder, logotoyper och annan information som normalt inte får plats i en annons.

Både företagspresentationer och bannerannonser kan givetvis länkas vidare till kundens hemsida eller portal.

För att presentera ditt företag, diskutera upplägg på annons / företagspresentation eller få prisförslag, ta kontakt med Kanarielivs redaktion på epost: [email protected]

 

VPN-tjänster: 

My Expat TV Sverige:

Klicka på bannern nedan för att gå till en företagspresentation som förklarar hur man kan se svenska TV-program på internet via en så kallad VPN-tjänst.

endast-5-min1

logo4