Glamour Restaurang

LORENZO RUSSOLas Palmas är en riktig storstad med många upplevelser!
Norra delen av staden smalnar av innan det går vägar över till La Isleta, en halvö där hamnarna och industriområden är belägna.
Det är bara några 100-meter från kust till kust i denna smala del. På västra sidan ligger Las Canteras, 4 km sandstrand med stenlagd promenad och vid denna promenad ligger det gott om restauranger och matställen.Glam06
Ett av dem är Restaurang Glamour, som drivs av ett italienskt par från norra Italien, Lorenzo Russo och hans fru.
Man är alltid välkommen till Lorenzo och hans team, även om man bara skulle vilja ha en kopp Café con Leche med en chokladtårtbit eller en hel flerrätterrätters middag.
I Dagens Nyheters söndagsbilaga skrev redaktören:
”Överraskande bra vid turistfällornas Las Canteras, finns restaurang Glamour.
Bild utifrånSpråkbegåvat italienskt ägarpar håller standarden hög utan att avvika från gängse prisnivå. Bra förslag är en Fräsch bruschetta, en ljuvlig skaldjurspasta eller Medallones de solomillo, (oxfilémedaljonger med potatis, grönsaker och husets sås)”.

Detta är Gerd och mitt favoritställe när vi vill ”äta ute” eller vill fira något.
Det är vackert dukat med riktig duk och tygservetter och personalen har gått i Lorenzos skola, det märker man tydligt. Det är riktig klass på serveringen.
Vi rekommenderar detta matställe till alla våra vänner som vill ha tips om bra matställe.Glam23
Ett besök på Glamour har aldrig varit misslyckat.

Hur hittar man dit?
Om man kommer ut på Las Canteras, strandpromenaden, har man havet i väster. Då går man åt höger, åt norr, och ett par – tre gator innan det stora hotellet CRISTINA, ligger Glamour i hörnan av gatan HIERRO. Titta noga på bilderna här i bildspelet, så kan du inte missa det.

Klicka HÄR för Glamour på Facebook!

Klicka HÄR för att se bildspelet i storformat!
Text: Gunnar Forsberg, Foto: Leif Kempe och Lorenzo Russo